Decembergeschenk

Collect moments, not things”

Terug

Samen iets leuks doen. Het zijn die momenten die het hem doen. Juist in deze periode. Op deze pagina kun je kennismaken met 13 ondernemers uit de regio Amersfoort en het veelzijdige aanbod dat we voor jou hebben samengesteld. Van 17 tot en met 31 december kun je hier je keuze doorgeven. Je kunt ook kiezen voor het goede doel. De voorwaarden en het keuzeformulier vind je onderaan de pagina.

We wensen je ontzettend veel plezier en ontspanning toe, maar vooral een mooie herinnering om later met een glimlach een terug te denken.

Lockdown
De lockdown is van invloed op de ondernemers en de belevenissen die zij aanbieden. Je kunt in principe terecht vanaf 1 januari 2022, maar de lockdown betekent dat je veel van de belevenissen niet op korte termijn kunt inwisselen. De geldigheid van het aanbod is in vele gevallen een heel jaar, dus misschien moet je even geduld hebben. Mochten er updates zijn dan zullen we dat aanpassen in de voorwaarden en communiceren we dit via de community Decembergeschenk op MeanderConnect.

De Decembergeschenkencommissie

N.B. Mocht het binnen Citrix niet lukken om de filmpjes bekijken, ga dan buiten je werkplek om naar www.meandermc.nl/decembergeschenk.

Amersfoortse Gidsen

Bridge2Cross, Soest

Fietsboot Eemlijn

Pastorie de Elleboog, Amersfoort

Oude Ambachten & Speelgoedmuseum, Terschuur

Parkhuis Randenbroek, Amersfoort

Restaurant De Buurman, Leusden

Rock City Brewpub, Amersfoort

SRO: klimbos, zwembad, openluchttheater, midgetgolf of bosbad

Superfun, Amersfoort

Wijngaard Aan De Brede Beek, Nijkerk

Donatie aan een goed doel: De Koffiebus

Voorwaarden Decembergeschenk

Je krijgt twee toegangstickets voor een tour door Amersfoort plus een cadeautje naar keuze: ansichtkaarten, kwartetspel of ganzenbord. Een code wordt verstuurd naar je mailadres, maak een reservering op de website van de Amersfoortse Stadsgidsen. Scheur het toegangsbewijs van je kerstkaart af en neem het mee naar jouw belevenis.

Je krijgt een geheel verzorgde lunch naar keuze inclusief twee drankjes en koffie voor twee personen tussen 11 en 16 uur of een uitgebreide borrelplank met bittergarnituur en twee drankjes voor twee personen tussen 14 en 17 uur. Je bon is geldig tot 31-12-2022. Loop binnen of maak van te voren telefonisch een reservering. Bel daarvoor naar 033-4321667. Scheur het toegangsbewijs van je kerstkaart af en neem het mee naar jouw belevenis.

Je krijgt twee tickets voor Amersfoort-Spakenburg of Amersfoort-Huizen met de fiets plus koffie of thee voor twee personen. Een code wordt verstuurd naar je mailadres, maak een reservering op de website van de Fietsboot Eemlijn. Scheur het toegangsbewijs van je kerstkaart af en neem het mee naar jouw belevenis.

Je krijgt één ticket voor een ijsbad workshop, of een workshop ademhaling op zaterdagochtend 29 januari 2022 in Soest. Dit ticket is geldig voor één persoon. Bart en Myron van Bridge2Cross neemt hiervoor na 3 januari contact met jou op. Scheur het toegangsbewijs van je kerstkaart af en neem het mee naar jouw belevenis.

Je krijgt twee drankjes en een Parkhuis plank (gedroogde ham en worst uit Maarn, kaas, olijven, noten, bitterbal, zoetzuur en brood) voor twee personen of een kop koffie of thee met iets lekkers. Je kunt terecht tot 1 oktober 2022, reserveren is niet nodig. Scheur het toegangsbewijs van je kerstkaart af en neem het mee naar jouw belevenis.

Je krijgt een uur huur padelbaan inclusief vier rackets en ballen. Er zijn maximaal 100 plekken beschikbaar, vol=vol. Maak je reservering via padel@ltcvathorst.nl. Je kunt terecht tot 31-12-2022. Scheur het toegangsbewijs van je kerstkaart af en neem het mee naar jouw belevenis.

Je krijgt koffie of thee met eigen gemaakt lekkers voor twee personen plus twee eigen gemaakte mokken. Reserveer vooraf via 033-4616848. Je kunt terecht tot 31-12-2022. Scheur het toegangsbewijs van je kerstkaart af en neem het mee naar jouw belevenis.

Je krijgt een rondleiding met bierproeverij voor twee personen. De rondleidingen zijn op zondagen om 16 uur, andere dagen in overleg. Reserveer door te mailen naar reserveren@rockcitybrewpub.nl. Je kunt terecht tot 31-12-2022. Scheur het toegangsbewijs van je kerstkaart af en neem het mee naar jouw belevenis.

  • Klimbos Zeist: twee tickets, geldig tot 1 mei 2022. Website: Klimbos Zeist
  • Zwembad de Octopus in Leusden: vier tickets, geldig tot 1 mei 2022. Website: Zwembad Octopus
  • Openluchttheater in Amersfoort: vier tickets, geldig voor het theaterseizoen 2022. Website: Openluchttheater Amersfoort
  • Midgetgolf Out2enjoy in Amersfoort: vier tickets met koffie/thee + lekkers, geldig van april – augustus 2022. Website: Reserveren Midgetgolf Amersfoort
  • Bosbad Amersfoort: vier tickets + vier drankjes of ijsjes, geldig van april – augustus 2022. Website: Bosbad Amersfoort

Toegangscode wordt verstuurd naar e-mail. Reserveren via de website.

Scheur het toegangsbewijs van je kerstkaart af en neem het mee naar jouw belevenis.

Je krijgt een toegangscode voor één uur bowlen met maximaal acht personen of twee toegangskaarten voor het game café. Deze wordt verstuurd via de mail, daarna kun je reserveren via de website. De code is geldig tot 1-1-2023. Scheur het toegangsbewijs van je kerstkaart af en neem het mee naar jouw belevenis.

Je krijgt twee toegangstickets, deze worden verstuurd via de mail, daarna kun je reserveren via de website van het museum. De tickets zijn geldig tot 1-7-2022. Scheur het toegangsbewijs van je kerstkaart af en neem het mee naar jouw belevenis.

Je krijgt twee toegangstickets voor een twee uur durende rondleiding door de wijngaard en kennismaking met een tweetal wijnen van de Breede Beek. Maak een reservering via www.breedebeekwijn.nl/meander-mc met het wachtwoord Meander2022. Scheur het toegangsbewijs van je kerstkaart af en neem het mee naar jouw belevenis.

De Koffiebus schenkt uitstekende koffie en oprechte aandacht en is het goede doel van dit jaar. Je kunt je decembergeschenk aan de koffiebus schenken. Met jouw bijdrage zorg je ervoor dat zij kunnen blijven doen wat ze graag willen doen. Ook in 2022. Geef je keuze door en lever je toegangsbewijs in bij de Meander Marché in Amersfoort.

This portlet is not configured, or the settings are incorrect. Use "Edit Shared Settings" to select an application, or contact your administrator for assistance.
The form you are attempting to access is unavailable. Try again later, or contact a system administrator for assistance.
Loading...