Kosten

Op dit onderdeel van de website vindt u alle informatie over kosten & tarieven overzichtelijk bij elkaar. Aan de linkerkant van de site kunt u op een item klikken voor meer informatie over dat specifieke onderwerp.

 

Belangrijk: informeer vóór behandeling bij uw zorgverzekeraar!
Het kan zijn dat de kosten van uw behandeling niet worden vergoed
Gaat u in 2015 naar het ziekenhuis? Kijk eerst op de website van uw zorgverzekeraar met welke ziekenhuizen uw zorgverzekeraar een contract heeft afgesloten. Kijk ook in uw polisvoorwaarden of de kosten van uw behandeling worden vergoed. Wanneer u er niet helemaal uitkomt, of twijfelt over met welke ziekenhuizen uw zorgverzekeraar een contract heeft afgesloten, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.
Meander Medisch Centrum heeft met alle zorgverzekeraars contracten gesloten over de basisverzekering, met uitzondering van het label ZEKUR POLIS.

Take Care Now en Zilveren Kruis Beter Af Selectief polis zijn in 2015 wel gecontracteerd (in 2014 niet).

 

 

Toch contract met Menzis in 2015

Meander Medisch Centrum heeft nu met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Ook met Menzis is in goed overleg overeenstemming bereikt. Hierover bestond de afgelopen dagen onduidelijkheid. We zijn blij dat we eruit gekomen zijn, en dat daarmee duidelijkheid is gekomen voor de patiënten van ons ziekenhuis die bij Menzis verzekerd zijn. Update 24-12-2014

 

 
  2015 
Achmea * V
VGZ** V
CZ V
Multizorg V
Menzis V
DSW V
 

= Meander heeft een contract met deze zorgverzekeraar voor 2015.

 

* de budgetpolissen binnen Achmea zijn in 2015 ook gecontracteerd.

** de budgetpolis ZEKUR van deze zorgverzekeraar is niet gecontracteerd.

 

In de tabel hierboven staan alle grote verzekeraars genoemd. Elke zorgverzekeraar heeft weer een groot aantal verschillende labels/benamingen voor de polissen. Onder het kopje gecontracteerde zorgverzekeraars vindt u binnenkort de volledige lijst voor 2015.